top of page

TEAM MOOS


'WE'RE BETTER TOGETHER'
MOOS-3-Web.jpg
MOOS-6-Web.jpg
MOOS-8-Web.jpg
MOOS-1-Web_edited.jpg
MOOS-7-Web.jpg

LISANNE

Hoe leuk is het als je kunt zeggen dat je hobby je werk is. Elke dag is het weer een feestje om klanten te verwennen bij ons in de studio en blij te mogen maken met mooi haar! Het meest gelukkig word ik als ik het hele totaal plaatje onder handen mag nemen. Van goed geknipte coupe, creatieve kleur tot mooie styling achteraf.

SANNE

Haar en beauty zijn mijn grote passies! Persoonlijk advies, de klant in de watten leggen en zorgen dat de mooiste versie van iemand naar boven komt, is iets waar ik blij van wordt. De diversiteit in klanten vind ik leuk, van mannen en vrouwen tot kinderen.

DYONNE

Creatief bezig zijn vind ik één van de mooiste dingen van mijn werk. Ik vind het leuk dat je in het kappersvak jezelf kunt blijven ontwikkelen en trainen, in ons vak raak je nooit uitgeleerd. Door de trainingen die we volgen, blijf ik continu uitgedaagd. Zo is iedere dag weer geslaagd als klanten met een glimlach de deur uitlopen!

MEIS

Als klein meisje was mijn grote droom al om kapster/visagiste te worden. Extra bijzonder dus dat ik nu hard bezig ben om deze droom werkelijkheid te laten worden. Door de trainingen die ik hier volg en de ervaringen die ik opdoe, zie ik mezelf iedere dag groeien.

bottom of page