iconen_website_edited_edited.png

OVER ONS

“IT’S ALL ABOUT YOUR HAIR”

Dat is het motto waarmee wij iedere dag aan de slag gaan. 
Wij zijn Sanne en Lisanne, twee meiden met één droom; het starten van onze eigen kapsalon!


We zijn beide geboren en getogen in Den Hoorn en kennen elkaar al heel wat jaren. Beide zijn we direct na onze middelbare schooltijd begonnen aan de kappersopleiding. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan in de kapperswereld en hebben we ervaring opgedaan bij diverse kapsalons. De afgelopen jaren zijn we collega’s geweest bij Tendenz kappers. 


Lisanne heeft na haar kappersopleiding ook een opleiding gevolgd tot visagist aan de B Academy te Amsterdam. Daarnaast heeft zij als docent gewerkt op de Nederlandse Kappersakademie en heeft ze meegedaan aan diverse wedstrijden. 

 

Sanne heeft na haar kappersopleiding diverse trainingen en cursussen gevolgd in London en heeft hierbij de benodigde certificaten behaald. Daarnaast heeft ze certificaten behaald om zichzelf barbier te mogen noemen en heeft ze op grote evenementen mooie kapsels mogen verzorgen.


Om bij te blijven bij de laatste trends en onszelf te blijven ontwikkelen, volgen we samen trainingen, zodat we onze klant altijd het beste kunnen bieden.
Iedere dag worden wij weer blij van klanten die met een lach op hun gezicht naar buiten lopen na een heerlijke behandeling bij ons in de stoel. Wij kijken er naar uit om jou van mooi haar te voorzien.                                                   

IT’S ALL ABOUT YOUR HAIR!  

2.jpg