top of page

OVER MOOS

 'IT'S ALL ABOUT YOUR HAIR'
iconen_website_edited_edited.png

Om onszelf te blijven ontwikkelen en uit te dagen volgen we regelmatig trainingen. Dit zodat we op de hoogte zijn van de laatste trends en zo jou als klant altijd het beste kunnen bieden.

Naast onze knip en kleur behandelingen bieden wij ook visagie behandelingen aan. We geven je hier graag advies over. Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op of loop even binnen!

 

Hairstudio MOOS is aangesloten bij Green Circle Salons.

Dankzij deze samenwerking geven wij ons afval een tweede leven.

Dit door haar, kleurtubes, aluminium folie, papier, karton, plastic en zelfs kleurresten te recyclen. Zo dragen wij bij aan een duurzame en circulaire economie en verkleinen wij de ecologische voetafdruk van onze salon.

Let’s make a change!

MOOS_AUG23-16.jpg

Bij Hairstudio MOOS staan passie en perfectie centraal.

 

Bij MOOS draait het om jou. We kijken gericht naar wat bij jouw haar en persoonlijkheid past. Daarnaast zorgen we voor gezelligheid bij ons in de studio waardoor je je helemaal thuis voelt. Geniet van een verwenmoment met een heerlijk kopje koffie of thee en kom helemaal tot rust. Wij vinden dat naar de kapper gaan een uitje moet zijn!

 

MOOS_AUG23-22.jpg

OVER ONZE PRODUCTEN

MOOS_AUG23-18.jpg
MOOS_AUG23-19.jpg


Natuurlijke ingrediënten vormen de basis van de vegan haarproducten van REF Stockholm. 
Bij de producten van REF Stockholm worden alleen ingrediënten gebruikt die 100% veganistisch zijn. De producten bevatten quinoa proteïnen die zorgen voor een groot antioxiderend vermogen en een kalmerende werking hebben voor zowel de hoofdhuid als het haar.

Meer dan 100 jaar geleden was L’Oréal Professionnel een echte haarkleur start-up. 
Eugène Schueller, de oprichter van L’Oréal Professionnel, lanceerde de eerste veilige haarkleuring ter wereld. 
Sindsdien is L’Oréal dé expert in haarkleur en blijven ze verbeteren en innoveren om ons een groot aanbod aan mogelijkheden te bieden.

Wij kleuren onder andere met de haarkleuring van INOA. Deze lijn van L’Oréal is vegan en vrij van ammoniak. De kleuring is zacht voor je haar en hoofdhuid en beter voor de natuur.

 

Original & Mineral verlaagt de chemische overbelasting van het haar. O&M doet dit door formules te ontwikkelen die zowel effectief als zacht zijn. De producten van O&M zijn vegan, dierproefvrij en glutenvrij. Daarnaast bevatten de producten geen sulfaten en parabenen.

 

OLAPLEX werkt op moleculair niveau om beschadigingen in het haar op te sporen en te herstellen. Dit veroorzaakt door chemische, thermische en mechanische schade. OLAPLEX kan worden gebruikt om beschadigd haar te herstellen of kan worden toegevoegd aan elke service om het haar te beschermen en te versterken.  

bottom of page