iconen_website_edited_edited.png

OVER MOOS

“IT’S IN THE NAME”


Natuurlijke ingrediënten vormen de basis van de vegan haarproducten van REF Stockholm. 
Bij de producten van REF Stockholm worden alleen ingrediënten gebruikt die 100% veganistisch zijn. 
De producten bevatten quinoa proteïnen die zorgen voor een groot antioxiderend vermogen en een kalmerende werking hebben voor zowel de hoofdhuid als het haar.


Meer dan 100 jaar geleden was L’Oréal Professionnel een echte haarkleur start-up. 
Eugène Schueller, de oprichter van L’Oréal Professionnel, lanceerde de eerste veilige haarkleuring ter wereld. 
Sindsdien is L’Oréal dé expert in haarkleur en blijven ze verbeteren en innoveren om ons een groot aanbod aan mogelijkheden te bieden. 

OVER ONZE PRODUCTEN

De naam van onze salon is ontstaan door de combinatie van onze achternamen. De M in ons logo is in tweeën gesplitst. Dit staat voor twee onderdelen die hetzelfde en gelijk aan elkaar zijn. Twee personen die elkaar versterken en ook sterk zijn op zichzelf staand.  


MOOS is gevestigd in Den Hoorn, aan de Hof van Delftstraat 1A. Het pand is omgebouwd tot een trendy salon, waar passie en perfectie centraal staan. Wij zorgen voor knusheid en gezelligheid waardoor je je helemaal thuis voelt. Geniet van je verwenmoment en kom helemaal tot rust. 

Naast onze knip en kleur behandelingen bieden wij ook verschillende visagie/make-up behandelingen aan. Wij geven je naast je behandeling ook graag advies en een touch up. Neem voor meer informatie contact op met de salon of loop even binnen!

38.jpg

REF STOCKHOLM

L’OREAL PROFESSIONNEL


Original & Mineral verlaagt de chemische overbelasting van het haar.
O&M doet dit door formules te ontwikkelen die zowel effectief als zacht zijn. 
De producten van O&M zijn vegan, dierproefvrij en glutenvrij. Daarnaast bevatten de producten geen sulfaten en parabenen.

ORIGINAL & MINERAL


OLAPLEX werkt op moleculair niveau om beschadigingen in het haar op te sporen en te herstellen. 
Dit veroorzaakt door chemische, thermische en mechanische schade. OLAPLEX kan worden gebruikt om beschadigd haar te herstellen of kan worden toegevoegd aan elke service om het haar te beschermen en te versterken. 

OLAPLEX